Mr Parone

Olen Janne-Caro Pykälä käsityöläinen, floristi, suunnittelija ja stylisti.

Olen toiminut koko aikuisen elämäni luoden kauneutta ja tuonut työkseni kauneutta esiin ihmisissä, esineissä ja erilaisissa tiloissa. Kauneuden luominen on minulle elämäntapa ja se saattaa joskus saada huomattavat mittasuhteet kotioloissakin, erityisesti jouluna!

Aloitin urani vaatesuunnittelijana ja pääsin varhain myös Suomen parhaiden floristien oppiin Helsingin kukkakauppoihin. Kun on aikansa suunnitellut ja tehnyt juhla-asuja sekä sitonut kimppuja asiakkaiden mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin, tie on kulkenut luontevasti laajempiin juhlasuunnittelun ja juhlien toteuttamisen tehtäviin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden luottamuksen kasvaessa.

Kokemusta on ja vahva osaamiseni, työkokemus hää- ja juhlajärjestelyistä sekä laaja-alaisuus ja jatkuva kehitys palkittiin vuoden 2015 hääyrityksenä kategoriassa Hää- ja Juhlasuunnittelu.

Ranskalainen Chaîne des Rôtisseurs installoi minut vuonna 2006 arvonimelle Chevalier. Sen myötä olen saanut toimeksiantoja myös ulkomailta. Edustan myös floristien ammattikuntaa vuonna 1868 perustetussa Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistyksen valtuustossa ja johtokunnassa.

Kysy lisää:

janne at paronedesign.com

tai + 358 (0)40 5551946