Häät

Hääsuunnittelu ja toteutus sinun toiveesi täyttäen – valitse koko paketti tai pelkät kukat ja somisteet. Unohda huolet ja nauti hääpäivästäsi täysillä!

Olipa juhlasi teema glamour, greenery, gay, vintage tai rock, tärkeintä on kokonaisuuden hahmotus juhlan onnistumiseksi. Minun intohimonani on saada aikaan WOW-efekti, mikä muistetaan aina! Kokemukseni hääjärjestelyistä, laaja-alaisuus ja jatkuva kehitys on palkittu vuoden hääyritys -tittelillä ja haluan hyödyntää hyväksesi pitkän kokemukseni, olipa hääjuhlasi pieni tai suuri.

Häät ovat molempien juhla ja kummankin toiveet toteutetaan. Olen paikalla kun sinulle sopii! Tulen palaveriin juhlapaikalle yhdessä kanssanne, jolloin voimme ideoida ja hahmottaa kaikki tarpeenne ja toiveenne helpommin. Myös tapaaminen työaikasi jälkeen sopii hyvin: silloin sinun ei tarvitse ottaa työstäsi vapaata tapaamisen takia keskellä päivää. Voimme myös sopia asiat puhelimitse, tapaamisessa luonani tai vaikka sähköpostitse.

Toteutan persoonalliset polttarit ja upeat persoonalliset hääjuhlasi ammattitaidolla ja sovitulla budjetilla yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien kanssa toiveesi täyttäen ja luxusta unohtamatta. Olen tekijä, en pelkkä suunnittelija, siksi saan toimeksiantoja myös ulkomailta.

Erikoisosaamisenani on se, että olen myös koulutuksen saanut vaatesuunnittelija, stylisti ja floristi, joten laadukas toteutus on varma. Siksi myös hääparin stailaus, isoäidin hääpuvun muokkaus tai uuden suunnittelu ja valmistus onnistuu. Olen tehnyt hääpuvuista esikoisen kastemekkoja sekä ristiäispeitteitä, jotka jatkavat suvun historiaa. Eläinrakkaana suunnittelijana olen toteuttanut mm. koirien hääkaulureita sormusten kantajana toimiville lemmikeille.

Hyvän ei tarvitse aina olla kalleinta, ota yhteyttä häiden Paroniin – tehdään haaveistasi totta!

Kysy lisää:
janne (at) paronedesign.com
GSM + 358 (0)40 5551946