Yrityksille

Yritystapahtuma, pikkujoulut, tuotelanseeraus, televisio- tai mainoskuvaus sekä näiden stailaus on kallis investointi, siksi toteuttamisen tulee olla tavoitteellista.

Elämykselliset yritystapahtumat onnistuvat kauttamme kustannustehokkaasti – luksusta unohtamatta.

Luovana, kokeneena sekä koulutettuna suunnittelijana hallitsen valitsemasi kokonaisuuden ja toteutan sen toiveidesi mukaan budjetissa ja aikatauluissa pysyen yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien kanssa toiveesi täyttäen ja luxusta unohtamatta. Parone Designin intohimona on saada aikaan WOW-efekti, joka muistetaan! Olen tekijä, en pelkkä suunnittelija ja siksi saan toimeksiantoja myös ulkomailta.

Minulla oli ilo ja kunnia vastata Helsingin Musiikkitalon avajaisten koristeluista. Vieraiden saapuessa lämpiön pöydissä oli kappale Suomen luontoa. Konsertin aikana avasin metsäiset asetelmat ja niiden keskelle asetettiin jäästä veistetyt soittimet aidon kokoisina.

Luja asiantuntemukseni, yli 30-vuoden työkokemukseni ja yli 20 vuoden oma yritystoiminta, innovatiivisuuteni sekä ystävällinen ja joustava palveluni helpottavat tapahtumatuotantoa tai kuvauksia. Tapaamiset myös illalla tai viikonloppuisin sopivat hyvin: silloin sinun ei tarvitse ottaa tehtävistäsi vapaata keskellä päivää. Tarvittaessa tulen palaveriin valitsemaanne juhlapaikkaan, toimipaikallenne tai kuvauspaikalle, jolloin voimme ideoida ja hahmottaa tarpeenne helpommin. Voimme myös sopia asiat puhelimitse, tapaamisessa luonani tai vaikka sähköpostitse, näin toimimme nykyään monen asiakkaan kanssa.

Olen vastannut SFV:n palkintogaalasta ja kevätlounaasta vuodesta 2006 alkaen.

Kysy lisää:

janne (at) paronedesign.com
GSM +358 (0)40 5551946