Mr Parone

Olen Janne-Caro Pykälä käsityöläinen, floristi, suunnittelija ja stylisti.

Olen toiminut koko aikuisen elämäni luoden kauneutta ja tuonut työkseni kauneutta esiin ihmisissä, esineissä ja erilaisissa tiloissa. Kauneuden luominen on minulle elämäntapa ja se saattaa joskus saada huomattavat mittasuhteet kotioloissakin, erityisesti jouluna!

Aloitin urani vaatesuunnittelijana ja pääsin varhain myös Suomen parhaiden floristien oppiin Helsingin kukkakauppoihin. Kun on aikansa suunnitellut ja tehnyt juhla-asuja sekä sitonut kimppuja asiakkaiden mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin, tie on kulkenut luontevasti laajempiin juhlasuunnittelun ja juhlien toteuttamisen tehtäviin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden luottamuksen kasvaessa.

Kokemusta on ja vahva osaamiseni, työkokemus hää- ja juhlajärjestelyistä sekä laaja-alaisuus ja jatkuva kehitys palkittiin vuoden 2015 hääyrityksenä kategoriassa Hää- ja Juhlasuunnittelu. Voitto ja titteli olivat Suomen ensimmäinen. Ranskalainen Chaîne des Rôtisseurs installoi minut vuonna 2006 arvonimelle Chevalier ja 2017 Destination Weddings Great Britain listasi minut maailman kiinnostavimpien hää- ja juhlasuunnittelijoiden joukkoon. Sen myötä olen saanut toimeksiantoja myös ulkomailta. Edustan floristien ammattikuntaa vuonna 1868 perustetussa Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistyksen valtuustossa ja johtokunnassa. Lisäksi luottamustehtäviini kuuluvat Suomi ja Keski-Aasia Seura ry:n ja Suomen Hääsuunnittelijat ry:n varapuheenjohtajan tehtävät. Toimin myös Backmanin Sukuseura ry:n puheenjohtajana.

Kysy lisää:
janne (at) paronedesign.com
GSM + 358 (0)40 5551946